Bad Neighbours 2 online kijken / downloaden: Mac en Kelly Radner verwachten hun tweede kindje en ze zijn klaar voor de stap naar de Vinexwijk. Ze moeten alleen nog hun huidige huis verkopen, maar de buren krijgen nieuwe buren en dit keer zijn het meiden... Hoe erg kunnen die nou zijn? Het blijkt een vereniging van losgeslagen studentes, met ChloŽ Grace Moretz die de groep aanstuurt. Mac en Kelly zijn genoodzaakt om de hulp in te schakelen van hun vorige buurman Teddy om de dames van Kappa Nu tot de orde te roepen. - Bad Neighbours 2
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Bad Neighbours 2
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Bad Neighbours 2

Mac en Kelly Radner verwachten hun tweede kindje en ze zijn klaar voor de stap naar de Vinexwijk. Ze moeten alleen nog hun huidige huis verkopen, maar de buren krijgen nieuwe buren en dit keer zijn het meiden... Hoe erg kunnen die nou zijn? Het blijkt een vereniging van losgeslagen studentes, met ChloŽ Grace Moretz die de groep aanstuurt. Mac en Kelly zijn genoodzaakt om de hulp in te schakelen van hun vorige buurman Teddy om de dames van Kappa Nu tot de orde te roepen.
Waardering:
Acteurs: Rose Byrne, Seth Rogen, Zac Efron
Categorie: Komedie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!