The Haunting (1999) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Sinds jaren staat het donkere en verboden huis verlaten en alleen op de heuvel - zo lijkt het. Geïntrigeerd door het...
The Haunting

The Haunting

Horror
Taal: Engels Jaar: 1999 Duur: 1 u 48 min

Sinds jaren staat het donkere en verboden huis verlaten en alleen op de heuvel - zo lijkt het. Geïntrigeerd door het duistere verleden van het huis lokt Dr. Marrow drie proefkonijnen, Theo Nell en Luke, naar het huis om samen met hem een schijnbaar onschadelijk experiment uit te voeren. Bij haar aankomst voelt Nell zich op een geheimzinnige wijze tot het huis aangetrokken en deze interesse blijkt wederzijds te zijn. 's Nachts beginnen de problemen pas echt en het experiment gaat op gruwelijke wijze de verkeerde kant uit. De drie ontdekken de vreselijke geheimen die het huis op de heuvel met zich meedraagt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Haunting aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading