The Neon Demon (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Met The Neon Demon vertelt Nicolas Winding Refn een horrorsprookje waarin schoonheid en obsessie een...
The Neon Demon

The Neon Demon

Thriller Horror
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 52 min

Met The Neon Demon vertelt Nicolas Winding Refn een horrorsprookje waarin schoonheid en obsessie een aantrekkelijke, maar verraderlijke cocktail opleveren. Het jonge, ambitieuze model Jesse verhuist naar Los Angeles en weet alle aandacht op zich te vestigen. Haar schoonheid en vitaliteit worden verslonden door de gevestigde modellen, die koste wat het kost willen wat Jesse heeft.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Neon Demon aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Rob
Geweldige arthouse thriller die geen seconde verveelt. Het verhaal is interessant genoeg om te blijven boeien, maar het is vooral de prachtige vormgeving en het prima acteerwerk dat er bovenuit staat. Een van de beste films van het jaar wat mij betreft.

Reviews

Hans
Verschrikkelijke oppervlakkige film met heel veel sfeerbeelden die de vaart totaal uit de film halen. De film gaat nergens over en wordt aleen maar irritanter naarmate de film langer duurt. Ik had gehoopt op een spannende wending en die kwam er dan ook enigszins wel maar op een totaal ongeloofwaardige manier. Zonde van mijn geld. Een refund zou op zijn plek zijn hier...
loading