Remember (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Zev komt te weten dat de Nazi-bewaker die zijn familie vermoordde tijdens WOII levend en wel is en nu in Amerika woont....
Remember

Remember

Drama
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 31 min

Zev komt te weten dat de Nazi-bewaker die zijn familie vermoordde tijdens WOII levend en wel is en nu in Amerika woont. De intussen 90-jarige Zev wordt daarop op missie gestuurd om dit onrecht te wreken.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Remember aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Hans
Prachtige film waaruit maar weer eens blijkt dat je geen jonge (mooie) acteurs nodig hebt om een goede film te maken. Topactuerwerk met een goed en spannend verhaal met een prachtige twist aan het einde die je niet aan ziet komen. Zeer de moeite waard van het huren!!

Reviews

Louis
Een integrerende maar ook een verontrustende met onderhuidse spanning vorm van road movie. Achtervolgt door het verleden omgeven door mist in je hoofd met een opdracht om het WW2 verleden in het heden te wreken. Je vraagt je af weet Zev (Christopher Plummer) de opdracht in zijn conditie wel te halen. Het moment dat je denkt ok wij zijn er krijgt het verhaal een onverwachte twist die je niet ziet aankomen
loading