Moonwalkers (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In opdracht van de Amerikaanse CIA wordt de koppige CIA agent Kidman naar Londen gestuurd met een duidelijke missie:...
Moonwalkers

Moonwalkers

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 33 min

In opdracht van de Amerikaanse CIA wordt de koppige CIA agent Kidman naar Londen gestuurd met een duidelijke missie: de grootste zwendel aller tijden op poten zetten. De wereldberoemde regisseur Stanley Kubrick moet worden overgehaald om in het diepste geheim de maanlanding na te bootsen in een studio voor het geval de missie van Apollo 11 mislukt. Maar in het Londen van de swinging sixties loopt alles anders dan gepland.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Moonwalkers aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Geert
Cia Agent Kidman moet in de UK regisseur Kubrick vinden om een film te maken over de maanlanding voor in het geval deze niet zou lukken, plan B dus. Johnny en Leon doen zich voor als Kubrick en zijn agent en krijgen zo veel geld voor de film.....de film maken wordt echter een ander ding. Grappige film, authentiek geacteerd en een leuke rol voor belgische acteur Tom Audenaert. De hippie tijd herleeft en zorgt voor enkele zeer grappige situaties. De maanlanding echt of toch de film, het blijft een vraag? Leuk verhaal en leuk gebracht met catchy soundtracks.
loading