The Darkness online kijken / downloaden: Van de producers van The Purge en Insidious komt deze bovennatuurlijke thriller met Kevin Bacon en Radha Mitchell. Na de kampeervakantie van de familie neemt hun jongste zoon vijf mysterieuze stenen mee vanuit de Grand Canyon. Peter en Bronny merken daarna dat er thuis opeens hele rare dingen gebeuren. De duistere krachten die in de stenen zitten komen naar buiten en de familie moet vechten voor hun leven tegen demonen die sterker worden van hun angsten. - The Darkness
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
The Darkness
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

The Darkness

Van de producers van The Purge en Insidious komt deze bovennatuurlijke thriller met Kevin Bacon en Radha Mitchell. Na de kampeervakantie van de familie neemt hun jongste zoon vijf mysterieuze stenen mee vanuit de Grand Canyon. Peter en Bronny merken daarna dat er thuis opeens hele rare dingen gebeuren. De duistere krachten die in de stenen zitten komen naar buiten en de familie moet vechten voor hun leven tegen demonen die sterker worden van hun angsten.
Waardering:
Acteurs: Kevin Bacon, Radha Mitchell, Jennifer Morrison
Categorie: Horror
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!