Level Up online kijken / downloaden: Matt en Anna zijn een gewoon Londens stelletje. Anna heeft een schitterende juridische carrière, maar Matt is geobsedeerd door videospelletjes en weet nog niet wat hij verder moet doen. De ochtend na een tegenvallend afspraakje ontvoeren gemaskerde misdadigers Anna en vallen Matt aan. Ze geven hem een vest met een mysterieus pakje. Hij krijgt een mobiele telefoon en krijgt te horen dat hij instructies moet opvolgen en het pakje moet afgeven aan de geheimzinnige Dmitri. Als het hem niet lukt, of als hij hulp zoekt, vermoorden ze Anna. - Level Up
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Level Up

Matt en Anna zijn een gewoon Londens stelletje. Anna heeft een schitterende juridische carrière, maar Matt is geobsedeerd door videospelletjes en weet nog niet wat hij verder moet doen. De ochtend na een tegenvallend afspraakje ontvoeren gemaskerde misdadigers Anna en vallen Matt aan. Ze geven hem een vest met een mysterieus pakje. Hij krijgt een mobiele telefoon en krijgt te horen dat hij instructies moet opvolgen en het pakje moet afgeven aan de geheimzinnige Dmitri. Als het hem niet lukt, of als hij hulp zoekt, vermoorden ze Anna.
Waardering:
Acteurs: Josh Bowman, William Houston, Leila Mimmack
Categorie: Thriller
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!