Alleycats online kijken / downloaden: De dynamische actiethriller Alleycats speelt zich af in Londen, in de wereld van het illegale wielrennen. Wielrenner Chris lijkt getuige te zijn van een moord. Wanneer hij weg wil rennen, wordt hij teruggelokt door z'n nieuwsgierigheid en raakt hij verwikkeld in een wereld van corruptie, politieke macht en chantage. Zijn zus Danni voelt zich genoodzaakt het netwerk van omkoperij waarin hij verstrikt zit bloot te leggen en neemt de zaak zelf in handen. - Alleycats
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Alleycats

De dynamische actiethriller Alleycats speelt zich af in Londen, in de wereld van het illegale wielrennen. Wielrenner Chris lijkt getuige te zijn van een moord. Wanneer hij weg wil rennen, wordt hij teruggelokt door z'n nieuwsgierigheid en raakt hij verwikkeld in een wereld van corruptie, politieke macht en chantage. Zijn zus Danni voelt zich genoodzaakt het netwerk van omkoperij waarin hij verstrikt zit bloot te leggen en neemt de zaak zelf in handen.
Waardering:
Acteurs: John Hannah, Eleanor Tomlinson, Josh Whitehouse
Categorie: Actie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!