Jimmy Vestvood: Amerikan Hero online kijken / downloaden: De lompe maar Iranese immigrant Jimmy Vestvood krijgt tot grote blijdschap een Amerikaans visum. Jimmy droomt van een carrière als privédetective, maar al snel komt hij erachter dat de het beste werk dat hij kan krijgen een baan als bewaker bij een Perzische supermarkt is. Naïef als hij is neemt hij de eerste de beste klus aan als privédetective, onwetend dat hij eigenlijk wordt opgelicht door een corrupte wapenhandelaar. - Jimmy Vestvood: Amerikan Hero
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Jimmy Vestvood: Amerikan Hero
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Jimmy Vestvood: Amerikan Hero

De lompe maar Iranese immigrant Jimmy Vestvood krijgt tot grote blijdschap een Amerikaans visum. Jimmy droomt van een carrière als privédetective, maar al snel komt hij erachter dat de het beste werk dat hij kan krijgen een baan als bewaker bij een Perzische supermarkt is. Naïef als hij is neemt hij de eerste de beste klus aan als privédetective, onwetend dat hij eigenlijk wordt opgelicht door een corrupte wapenhandelaar.
Waardering:
Acteurs: John Heard, Deanna Russo, Maz Jobrani
Categorie: Komedie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!