Money Monster (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Lee Gates, de zelfverzekerde presentator van het tv-programma Money Monster, wordt tijdens een van zijn uitzendingen...
Money Monster

Money Monster

Drama
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 35 min

Lee Gates, de zelfverzekerde presentator van het tv-programma Money Monster, wordt tijdens een van zijn uitzendingen gegijzeld door een woedende investeerder die al zijn geld heeft verloren. De gijzeling wordt live uitgezonden op tv en de enige die Gates in de studio kan helpen is zijn producent Patty. In een spannende race tegen de klok proberen Lee en Patty de waarheid te achterhalen over het complot binnen de internationale financiële wereld.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Money Monster aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Rob
Leuke thriller die met name het eerste uur spannend en interessant is. Het laatste halfuur is helaas zwak en over-the-top. Verder is het niets dat we nog nooit gezien hebben, maar amuseren doet deze film zeker.

Reviews

Hans
Erg matige film en de acteurs komen totaal niet uit de verf. Zoals zo vaak de laatste tijd, is ook bij deze film het verhaal weer ontzettend zwak en zit er totaal geen vaart in de film. Clooney heeft als beurs-adviseur een verkeerd advies afgegeven waardoor hij later in zijn tv-show gegijzeld wordt door iemand die hierdoor de dupe is geworden (zoals waarschijnlijk vele anderen). Alsof deze TV-adviseurs serieus genomen worden in de US. Het moet niet gekker worden. Het einde is al net zo voorspelbaar als de rest van de film waardoor je uiteindelijk blij bent dat de film is afgelopen.
loading