Strike a Pose (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In 1990 worden zeven jonge dansers - zes homo, één hetero - door Madonna gecast voor haar spraakmakende Blond...
Strike a Pose

Strike a Pose

Documentaire
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 25 min

In 1990 worden zeven jonge dansers - zes homo, één hetero - door Madonna gecast voor haar spraakmakende Blond Ambition Tour. Hun reis wordt vastgelegd in een van de meest succesvolle documentaires ooit: Truth or Dare - In Bed with Madonna (1991). Madonna gebruikt de film om haar boodschap over homorechten en de strijd tegen aids te verkondigen. Nu, 25 jaar later, nemen de dansers ons mee terug achter de schermen en onthullen ze de werkelijkheid over hun levens tijdens en na de tour.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Strike a Pose aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Gerard
Deze documentaire had ik eigenlijk gekozen in de hoop dat er veel Madonna en dan in te zien zou zijn. Uiteindelijk is slechts bijzaak. Het verhaal gaat over 6 jonge dansers met ambities die eigenlijk door een korte periode werken met Madonna en daardoor enorm succesvol worden. Het gaat over roem en ego en hoe daar mee om te gaan. Het pad wat ieder daarna heeft bewandeld en de geheimen die ieder met zich meedroeg. Een bijzondere menselijke kant van deze dansers is belicht in Strike a Pose.
loading