Eye in the Sky (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wanneer kolonel Katherine Powell de opdracht krijgt om een geheime drone-missie te leiden, kan ze nog niet...
Eye in the Sky

Eye in the Sky

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 38 min

Wanneer kolonel Katherine Powell de opdracht krijgt om een geheime drone-missie te leiden, kan ze nog niet voorspellen wat haar te wachten staat?Het is de bedoeling dat ze een groep terroristen moet arresteren die op een schuilplaats verblijven in Nairobi, Kenia. Al snel komen ze er achter dat de terroristen andere plannen hebben en moet Katherine de plannen wijzigen en de groep uitschakelen. Dit lijkt goed te gaan, tot het moment dat dronepiloot Steve Watts, die de leiding heeft over de uitschakeling, een klein meisje spot bij de verblijfplaats van de terroristen. Samen moeten ze beslissen of ze bereid zijn haar leven op te offeren of niet...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Eye in the Sky aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Rob
Meer dan prima drama thriller dat van begin tot eind weet te boeien met sterk acteerwerk en een meeslepend verhaal. Zeer realistisch en vol met morele keuzes en overwegingen. Sterke film.

Reviews

Hans
Erg spannende film en onderhoudend van begin tot het einde. De acteurs zijn erg sterk in hun rollen en overtuigen 100%. Ik vraag met wel af in hoeverre mate de daadwerkelijke officieren hun gevoelens zouden laten meespelen in deze situaties. Wij, als kijker, krijgen het verhaal mee van het kleine meisje waardoor je iets voor haar gaat voelen. Dat zullen deze leger-officieren waarschijnlijk niet hebben als ze vanaf hun stoel deze beslissingen moeten maken. Al met al geeft het wel mooi weer hoe er op dit moment oorlog gevoerd wordt vanaf de "luie" stoel.
Philippe
Eye in the Sky is een fantastische film en een zeer actueel thema. De spanning in deze thriller wordt opgebouwd van in het begin en heeft ook de allures van een actiefilm. Het geweld wordt gesuggereerd en ieder personage voert zijn eigen strijd met de realiteit én zijn geweten. Deze film illustreert dat er in een oorlog uiteindelijk maar twee groepen ontstaan: verliezers en grote verliezers.
Een aanrader, deze film zou onder de rubriek cinefiel moeten geplaatst worden (mocht die aangemaakt worden op meJane).
loading