Ratchet and Clank (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. ENGELS GESPROKEN. NEDERLANDS ONDERTITELD. In Ratchet en Clank, gebaseerd op wereldwijd succesvolle game, worden...
Ratchet and Clank

Ratchet and Clank

Animatie
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 30 min

ENGELS GESPROKEN. NEDERLANDS ONDERTITELD. In Ratchet en Clank, gebaseerd op wereldwijd succesvolle game, worden we meegenomen naar de andere kant van het zonnestelsel. De kleine Ratchet heeft maar één droom: held van het Solona-universum worden en zich aansluiten bij Qwark's ruimteleger. Qwark ziet hier echter niks in. Voor Ratchet is dit gelukkig niet het einde? Op een nacht hoort Ratchet een harde knal van een neergevallen shuttle uit een andere planeet; het is de kleine robot Clank die vlucht voor het gemene ruimtewezen Drek. Clank vertelt dat Drek elke planeet in het universum wil vernietigen. Voor Ratchet en Clank tijd om in actie te komen en het universum te redden, de levens van miljoenen bewoners rusten nu op de schouders van de twee kleine helden... Ratchet en Clank is een spannend avontuur voor de hele familie.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Ratchet and Clank aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading