I Am Wrath (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Stanley is machteloos als zijn vrouw Vivian bruut door tuig wordt vermoord in een parkeergarage. Haar dood is al niet...
I Am Wrath

I Am Wrath

Actie Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 26 min

Stanley is machteloos als zijn vrouw Vivian bruut door tuig wordt vermoord in een parkeergarage. Haar dood is al niet te verkroppen, maar hij slaat pas echt door als de corrupte politie de daders laat lopen. Stanley zoekt zijn oude vriend Dennis op, waarmee hij in het verleden al het nodige geweld heeft meegemaakt. Met de hulp van Dennis start Stanley een wraakactie die er voor zorgt dat de mannen die Vivian vermoord hebben én de foute agenten het zwaar te verduren krijgen. Heel zwaar.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om I Am Wrath aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Tim
De film zelf heeft laten we zeggen wel een mooi verhaal, helaas dat het eigenlijk niet echt mooi verfilmd is.
De acteurs kunnen we hiervan niet verantwoordelijk stellen, maar op zich is de film niet slecht, het kon enkel iets beter.
Voor naar te kijken niks mis mee, het enigste verschil is gewoon dat we meer gewend zijn van John.
Niettemin redelijke film,maar hopelijk is de volgende iets beter.
Coen en Nelly
Tegenvallende film met John Travolta. Totaal niet geloofwaardig geacteerd, waardoor de film zelfs saai begint te worden. Hier had zoveel meer in kunnen zitten. Ongelooflijk dat John Travolta, zeker niet de minste, zich hiervoor leent. Hij heeft er zo te zien zelf ook niet meer zo'n zin in. Nog steeds een markante kop, maar inleving of uitdrukking konden we niet echt waarnemen. Laat maar deze film, waardering blijft steken op een vier.
loading