The Forest (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Op een dag krijgt Sara een telefoontje dat Jess niet is teruggekomen van een bezoek aan het Aokigahara bos. Uiteraard...
The Forest

The Forest

Horror
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 29 min

Op een dag krijgt Sara een telefoontje dat Jess niet is teruggekomen van een bezoek aan het Aokigahara bos. Uiteraard wil ze naar haar op zoek gaan, maar dat blijkt moeilijk. Het bos in kwestie (dat echt bestaat!) is het beruchte Japanse 'zelfmoordbos', waarin duizenden mensen zichzelf van het leven hebben beroofd. Het gebied is afgesloten vanwege alle kwade geesten die er zouden huizen. Sara betreedt het bos ondanks alle waarschuwingen en komt er al snel achter dat de doden weinig goeds in de zin hebben met de levenden die hun bos betreden. Kan zij haar zus nog redden? En kan ze zichzelf überhaupt nog levend uit het bos krijgen?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Forest aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Coen en Nelly
Aparte en goed gemaakte film. De invalshoek is toch net even iets anders als anders. Een gevoel van onbehagen bekruipt je en de film is zeker ook wel spannend. Acteerwerk ziet er goed uit en je wordt echt het verhaal ingezogen. Zo mogen ze wat ons betreft vaker gemaakt worden. De film waarderen we met een welverdiende acht.
loading