Series en films kijken | meJane.com | 1. Meld je GRATIS aan 2. Kies een film uit en reken hem af 3. Bekijk hem direct op je pc of tv!
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}

Uitgelicht

Bekijk deze film eens op meJane.com! Wij raden je deze film aan op basis van populariteit en waardering:

18 And Waiting 04 18 And Waiting 04
Prachtige tieners, die nog maar net 18 zijn, ontdekken de spannende wereld van de seksindustrie.
Online Film Kijken
 • Nooit meer op en neer naar de videotheek
 • Geen rijen bij de kassa, films direct kijken
 • Films niet terugbrengen, geen te laat boetes
 • Films altijd op voorraad
 • Anoniem huren mogelijk, geen verplichte registratie
 • Af te spelen op Mac en Windows
 • Virusvrij downloaden

Als je films bestelt mét een (gratis) account kunnen wij beter service verlenen:
 • Betalen dmv automatische incasso
 • Bij problemen kunnen wij een klant beter van dienst zijn
 • Abonnementsdiensten mogelijk
 • Beschikbaarheid "Mijn video's"
Meld je nu GRATIS aan, klik hier!

Trailerkanaal

Huurfilms

Een huurfilm is direct na aanschaf te starten en kan onbeperkt bekeken worden gedurende de aangegeven huurperiode.

Er kan gekozen worden met welke afspeelsnelheid de film getoond moet worden. Let op: De optimale snelheid is afhankelijk van de snelheid van de internetverbinding waar de computer op aangesloten is.

Koopfilms

Een koopfilm dient eerst naar de computer gedownload te worden. Hoe lang het duurt voordat de download klaar is hangt af van de snelheid van de internetverbinding. Daarna kan de film zo vaak als gewenst bekeken worden.

Nadat de film gedownload is en 1 maal gestart, is er geen actieve internetverbinding meer nodig.

DivX

Download de digitaal hoogkwalitatieve DivX®-film, bekijk hem daarna zo vaak als gewenst op de computer of ander DivX gecertificeerd apparaat (bijvoorbeeld dvd-spelers, gsm's of Playstations).

De film kan gestart worden voordat de complete download binnen is. Hoe snel dat kan hangt af van de snelheid van de internetverbinding.

Klik hier voor informatie over DivX.

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!
Sluiten

Welkom in de meJane.com thuisbios!

Met de MeJane.com thuisbios kan je online genieten van films, tv-series en documentaires in diverse genres. 24 uur per dag en zónder reclameonderbrekingen. Je betaalt en bekijkt alleen de films die jij wilt zien!

MeJane.com biedt 3 verschillende soorten films aan op de website: Huurfilms, en koopfilms in de bestandformaten WMV en DivX. Door bovenaan het menu aan de linkerzijde een soort aan of uit te vinken wordt de selectie gefilterd op de soorten die jij wilt zien. Je kunt ook direct op bijvoorbeeld Huurfilms klikken om enkel huurfims te selecteren.

Hoe werkt het

stap 1Kies een film uit
Kies een film uit en klik op de titel of afbeelding van de hoes. Extra informatie over de film, zoals omschrijving, acteurs, screenshots, reviews en prijs (inclusief BTW) wordt nu getoond. Klik op 'Huur deze film' of 'Koop deze film' om de film te bestellen.

stap 2Bestel mét of zonder account
Er kan nu een keuze gemaakt worden om de film te bestellen mét of zonder (gratis) account en dus mét of zonder in te loggen op de website. Wanneer een film wordt gehuurd via een account, kunnen wij een betere service verlenen. Zo bieden wij de mogelijkheid om te betalen via automatische incasso, kan er een filmabonnement afgesloten worden, moviepoints gekocht worden en wanneer er problemen optreden bij bijvoorbeeld het bekijken van een film, kunnen wij een klant beter van dienst zijn.

stap 3Reken af
Kies vervolgens de wijze waarop de film betaald gaat worden. Er zijn diverse betaalmethoden voor Nederland en België beschikbaar.: o.a. met vooraf gekochte moviepoints, d.m.v. automatische incasso, met een telefoon of door het sturen van een sms.

stap 4Start de huurfilm: Nadat de betaling afgerond is verschijnt de afspeelpagina. Klik op play/start om de film te starten. De huurperiode gaat pas in nadat de film voor de eerste keer opgestart is.
Start de koopfilm: Nadat de betaling is afgerond verschijnt de downloadpagina. De film kan nu gedownload worden.


Wat is het verschil tussen de diverse filmtypes?

Microsoft WindowsApple Macintosh
Huurfilms kunnen direct na betaling gestart worden, en zo vaak als gewenst bekeken worden gedurende de aangegeven huurperiode. Huurfilms zijn geschikt voor Macintosh en PC.

Microsoft Windows
Koopfilms van het bestandsformaat WMV moeten eerst gedownload worden op de computer voordat ze afgespeeld kunnen worden. Daarna kunnen ze onbeperkt bekeken worden. Koopfilms van het WMV bestandstype zijn enkel geschikt voor PC.

Microsoft WindowsApple Macintosh
Koopfilms van het bestandsformaat DivX worden gedownload op de computer, maar kunnen al tijdens de download gestart worden. Zij kunnen onbeperkt afgespeeld worden en zijn geschikt voor Macintosh en PC. Koopfilms van het DivX bestandstype zijn tevens over te zetten op DivX Certified apparaten.

Kortom, meJane.com biedt 100% film!