Apparaten | meJane.com | 1. Meld je GRATIS aan 2. Kies een film uit en reken hem af 3. Bekijk hem direct op je pc of tv!
Windows Media Center
Window Media CenterHaal meer uit je televisie, films, muziek, foto's en spelletjes met Windows Media Center. meJane.com wordt aangeboden in het item Online Media op Windows Media Center voor Windows 7 Home Premium, Ultimate, Professional en Enterprise, alsook in de speciale Windows XP Media Center Edition 2005 (enkel beschikbaar op Media Center PC's).

Wanneer er gebruik gemaakt wordt van alle mogelijkheden van Media Center, kan een computer worden omgetoverd in een ultiem thuisentertainmentcentrum. Er kan geprofiteerd worden van krachtige opties van Media Center door de computer aan te sluiten op een HDTV en een Media Center-afstandsbediening te gebruiken om vanaf de bank alle acties te regelen. Lekker onderuit films en tv kijken, de computer gebruiken of contact houden met vrienden. Start een film, relax en geniet!

De computer kan ook aangesloten worden op een standaardcomputerbeeldscherm, -toetsenbord en -muis. De media kan zelfs via een thuisnetwerk naar een Extender-apparaat gestreamd worden.

Windows Media Center maakt het voor derde partijen mogelijk om software en services aan te bieden die een toegevoegde waarde geeft aan het gebruik van een Media Center PC. Online Media (voorheen Online Spotlight) geeft de gebruikers van Media Center PC's de mogelijkheid om op eenvoudige wijze deze services te vinden en te ontdekken vanuit de Media Center interface. Binnen het menu item Online Media is het mogelijke om video, muziek en nieuws diensten te bezoeken, die u allemaal met de afstandsbediening kunt bekijken en bedienen. Nieuwe services en producten worden regelmatig toegevoegd.

MCEZo wordt ook de filmdienst van meJane.com aangeboden op Online Media. Je hoeft hier geen speciaal abonnement voor af te sluiten, als je een film wilt bestellen log je in met je gewone meJane.com inloggegevens.

Klik hier voor meer informatie over Media Center.

Klik hier voor een grotere afbeelding van meJane.com op Media Center.

Huurfilms

Een huurfilm is direct na aanschaf te starten en kan onbeperkt bekeken worden gedurende de aangegeven huurperiode.

Er kan gekozen worden met welke afspeelsnelheid de film getoond moet worden. Let op: De optimale snelheid is afhankelijk van de snelheid van de internetverbinding waar de computer op aangesloten is.

Koopfilms

Een koopfilm dient eerst naar de computer gedownload te worden. Hoe lang het duurt voordat de download klaar is hangt af van de snelheid van de internetverbinding. Daarna kan de film zo vaak als gewenst bekeken worden.

Nadat de film gedownload is en 1 maal gestart, is er geen actieve internetverbinding meer nodig.

DivX

Download de digitaal hoogkwalitatieve DivX®-film, bekijk hem daarna zo vaak als gewenst op de computer of ander DivX gecertificeerd apparaat (bijvoorbeeld dvd-spelers, gsm's of Playstations).

De film kan gestart worden voordat de complete download binnen is. Hoe snel dat kan hangt af van de snelheid van de internetverbinding.

Klik hier voor informatie over DivX.

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!