Films op je tv - klantenservice | meJane.com | 1. Meld je GRATIS aan 2. Kies een film uit en reken hem af 3. Bekijk hem direct op je pc of tv!

meJane.com op je tv

Er zijn verschillende manieren om de films van meJane.com op je tv te bekijken. Bekijk de opties hieronder.
Windows Media Center

Met Microsoft Windows Media Center maak je van je huiskamer een controlecentrum voor de ultieme digitale ervaring. De filmdienst van meJane.com wordt aangeboden via Online Media, een eenvoudig programma binnen Media Center om tv en films mee te kijken. Je hoeft hier geen speciaal account voor aan te maken, als je een film wilt bestellen log je in met je gewone meJane.com inloggegevens.

Windows Media Center
Klik hier voor meer info!

Doe het zelf

Als je een beetje handig bent met kabeltjes sluit je eenvoudig je computer aan op je tv. Start een film gewoon op meJane.com en bekijk hem fullscreen op je tv scherm!

Sluit ook nog eens het geluid aan op je stereoapparatuur en je hebt zowaar zelf een hometheater gebouwd!

Doe het zelf
Klik hier voor meer info!
Films overzetten op DivX Certified® apparaten

Op meJane.com worden films aangeboden in het DivX formaat. DivX is een digitaal mediaformaat van topkwaliteit.

Een belangrijke eigenschap is dat DivX-films niet alleen op computers, maar tevens op DivX Certified® apparaten afgespeeld kunnen worden. Dvdspelers bijvoorbeeld, mobiele telefoons, digitale televisies, Playstations en vele andere apparaten. DivX Certified apparaten zijn nagenoeg overal te koop en te herkennen aan de aanwezigheid van een DivX logo.

Klik hier voor meer info over DivX!
DivX

Huurfilms

Een huurfilm is direct na aanschaf te starten en kan onbeperkt bekeken worden gedurende de aangegeven huurperiode.

Er kan gekozen worden met welke afspeelsnelheid de film getoond moet worden. Let op: De optimale snelheid is afhankelijk van de snelheid van de internetverbinding waar de computer op aangesloten is.

Koopfilms

Een koopfilm dient eerst naar de computer gedownload te worden. Hoe lang het duurt voordat de download klaar is hangt af van de snelheid van de internetverbinding. Daarna kan de film zo vaak als gewenst bekeken worden.

Nadat de film gedownload is en 1 maal gestart, is er geen actieve internetverbinding meer nodig.

DivX

Download de digitaal hoogkwalitatieve DivX®-film, bekijk hem daarna zo vaak als gewenst op de computer of ander DivX gecertificeerd apparaat (bijvoorbeeld dvd-spelers, gsm's of Playstations).

De film kan gestart worden voordat de complete download binnen is. Hoe snel dat kan hangt af van de snelheid van de internetverbinding.

Klik hier voor informatie over DivX.

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!