Bestel Law Of The Lawless 01 - Direct kijken: Geïnspireerd door ware feiten vertelt de epische tv-serie Law of the Lawless het verhaal van de opkomst van een Russische maffiabende tussen 1989 en 2000. Een meeslepende en realistische misdaadserie vol actie en intrige. AFLEVERING 1: Na twee jaar in militaire dienst keert Sasha Belov in 1989 terug naar Moskou. De wereld is compleet veranderd door de perestrojka van Gorbatsjov. Zijn jeugdvrienden, bijgenaamd de Bij en Kosmos, zijn nu gangsters. Zijn vriendin Lena dreigt hem te verlaten. Terwijl hij probeert om het met Lena bij te leggen, komt Sasha erachter dat zij iets te maken heeft met een notoire onderwereldbaas, bijgenaamd De Vlieg. Er ontstaat een conflict tussen de twee mannen, waarbij een familielid van De Vlieg, de hooggeplaatste politieman Kaverin, een dubieuze rol speelt... - Law Of The Lawless 01
Film afrekenen
Law Of The Lawless 01

Law Of The Lawless 01

Prijs: € 1,49
Periode: 2 dag(en)

Filmabonnement

Ben je een échte
filmliefhebber? Neem dan
een filmabonnement!

Bekijk elke maand de leukste films tegen een voordelig tarief. Klik hier voor meer informatie

Bestellen met account

Let op: Heb je een account op OnlineOpnemen.nl, dan kun je op meJane.com met dezelfde toegangsgegevens inloggen!

Emailadres:
Toegangscode: Code vergeten

Bekijk hier de voordelen van bestellen met een account

Heb je nog geen account? Klik dan hier om je eerst aan te melden!

Bestellen zonder account

Je kunt films bestellen zonder account (anoniem), je hoeft dan dus niet eerst in te loggen. Je mist dan wel de voordelen van bestellen mét account, zie hierboven.

Klik hier om deze film te bestellen zonder account.

Huurfilms

Een huurfilm is direct na aanschaf te starten en kan onbeperkt bekeken worden gedurende de aangegeven huurperiode.

Er kan gekozen worden met welke afspeelsnelheid de film getoond moet worden. Let op: De optimale snelheid is afhankelijk van de snelheid van de internetverbinding waar de computer op aangesloten is.

Koopfilms

Een koopfilm dient eerst naar de computer gedownload te worden. Hoe lang het duurt voordat de download klaar is hangt af van de snelheid van de internetverbinding. Daarna kan de film zo vaak als gewenst bekeken worden.

Nadat de film gedownload is en 1 maal gestart, is er geen actieve internetverbinding meer nodig.

DivX

Download de digitaal hoogkwalitatieve DivX®-film, bekijk hem daarna zo vaak als gewenst op de computer of ander DivX gecertificeerd apparaat (bijvoorbeeld dvd-spelers, gsm's of Playstations).

De film kan gestart worden voordat de complete download binnen is. Hoe snel dat kan hangt af van de snelheid van de internetverbinding.

Klik hier voor informatie over DivX.

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!