London Has Fallen (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Geheim agent Mike Banning wordt opgeroepen om naar London te komen voor de begrafenis van de Engelse premier....
London Has Fallen

London Has Fallen

Actie
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 35 min

Geheim agent Mike Banning wordt opgeroepen om naar London te komen voor de begrafenis van de Engelse premier. Een terroristische organisatie is van plan een aanslag te plegen op alle aanwezige wereldleiders om daarna de wereld over te nemen. Mike moet samen met de president van de Verenigde Staten en een Engelse MI-6 agent alles uit de kast trekken om de terroristen te stoppen. Wat volgt is een spectaculaire achtervolging door de straten van London. Lukt het Mike om de wereld te redden?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om London Has Fallen aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Maarten
Waanzinnige actie, je verveelt je geen moment.

Reviews

Hans
Vermakende film met hetzelfde recept als de eerste film. De terroristen zijn wel ontzettend goed georganiseerd terwijl de politie en de overheid een stelletje klunkels lijken. Gelukkig is daar de held die zowat iedere terrorist in zijn ééntje ombrengt en daarmee de president redt. De regisseur probeert nog enige diepgang in de caracters te brengen maar faalt hier compleet in. Als je zin hebt in een recht toe, recht aan actiefilm is deze film de juiste keuze. Je hoeft je niet veel te vervelen.
Geert
Vervolgfilm en met dezelfde acteurs, dat maakt het volgen al wat makkelijker. Na de dood van de GB Eerste Minister, zijn alle wereldldeiders verzameld in London voor de begrafenis, ook de Amerikaanse President. Wanneer tijdens de begrafenis een aanslag wordt gepleegd, moet Banning weer alles uit de kast halen om zijn president te beschermen. Alles lijkt gecompromiteerd en niemand is te vertrouwen. Spannende film, de acties volgen elkaar snel op en het verhaal is ok, maar omdat het een vervolgfilm is komt het als kopie maar dan in een ander land, een beetje zwakjes over en weinig verrassend.
loading