Gods of Egypt (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De op macht beluste godheid Set martelt en vermoordt zijn broer Osiris waarna diens zoon Horus op wraak zint. De...
Gods of Egypt

Gods of Egypt

Actie Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 2 u 2 min

De op macht beluste godheid Set martelt en vermoordt zijn broer Osiris waarna diens zoon Horus op wraak zint. De kleine menselijke crimineel Bek geeft weinig om goden en hun gekibbel, maar mengt zich toch in de vete als hij ontdekt dat de beeldschone Zaya vervloekt is door Set.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Gods of Egypt aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Tim
De film heeft een mooie verhaallijn,
er zit zowel voldoende actie in als laten we het omschrijven als een beetje een drama die eigenlijk de verhaallijn bepaalt, met een kleine beetje romance.
De film is gebaseerd op het oude Egypte en op de goden van Egypte.
Het is natuurlijk ook een film waarbij je een beetje fantasie nodig hebt om de verhaallijn te volgen, maar eens je de film begint te volgen, ben je benieuwd naar de afloop.

Reviews

Geert
De trailer deed meer vermoeden maar de verwachtingen worden niet ingelost. De goden Horus en Seth vechten voor het koningschap over Egypte en Horus dient de wereld te redden van de ondergang wil hij ook Seth verslaan en andersom. Zwakke verhaallijn, de acteurs kunnen het verhaal ook niet redden vind ik. Enige knappe zijn de effecten en de kostums. De goden blijken te kunnen sterven en gaan naar het hiernamaals vond ik een rare kronkel, zelfs oppergod Ra sterft en dan toch weer niet....hiaten in het verhaal welke groter worden naarmate de film vordert. Teleurstellend.
loading