Despite the Falling Snow (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Moskou in de jaren '50, de tijd van de Koude Oorlog. De mooie Katya, op het oog een modelcommuniste,...
Despite the Falling Snow

Despite the Falling Snow

Drama
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 29 min

Moskou in de jaren '50, de tijd van de Koude Oorlog. De mooie Katya, op het oog een modelcommuniste, spioneert in het geheim voor de Amerikanen. Op een dag krijgt ze de belangrijkste opdracht die ze ooit heeft gehad: ze moet geheimen stelen van Alexander, een jonge sovjetpoliticus met een grote toekomst. Maar tot haar eigen verbazing wordt Katya verliefd op de man. Na verloop van tijd komt ze voor een zwaar dilemma te staan: moet ze kiezen voor haar politieke overtuiging of voor haar liefde voor Alexander? Intussen heeft Alexander de regering erop gewezen dat er een lek is, zonder te beseffen dat hij daarmee Katya én zichzelf in levensgevaar heeft gebracht. Katya besluit het ultieme offer te brengen om haar geliefde Alexander te beschermen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Despite the Falling Snow aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading