Wildlike (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Mackenzie, veertien jaar oud, gaat logeren bij haar oom in Alaska terwijl haar moeder een behandeling ondergaat. Als ze...
Wildlike

Wildlike

Drama
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 40 min

Mackenzie, veertien jaar oud, gaat logeren bij haar oom in Alaska terwijl haar moeder een behandeling ondergaat. Als ze merkt dat oom een ongezonde belangstelling voor haar heeft, gaat Mackenzie ervandoor. Ze kan haar moeder niet bereiken en is bang dat de politie haar terugbrengt naar haar oom. Ten einde raad begint ze te voet aan de thuisreis naar Seattle, dwars door de barre binnenlanden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Wildlike aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Annemarie
Ik vond het een bijzonder verhaal, gefilmd in een prachtige natuur. Er wordt niet heel veel gesproken wat ik aan de ene kant jammer vind omdat het met woorden krachtig kan overkomen. Aan de andere kant kun je meer zelf invullen als kijker. Het verhaal is drama maar wordt bijna stilzwijgend duidelijk.
loading