The Choice (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wanneer Travis zijn nieuwe buurvrouw Gabby ontmoet, springt er direct een vonk tussen de twee over. In eerste instantie...
The Choice

The Choice

Drama
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 47 min

Wanneer Travis zijn nieuwe buurvrouw Gabby ontmoet, springt er direct een vonk tussen de twee over. In eerste instantie lijkt het onschuldig, zeker omdat Gabby een lange relatie heeft met Ryan. Naarmate de tijd verstrekt worden Gabby en Travis echter steeds hechter en komt Gabby voor een dilemma te staan: kiest ze voor Ryan of voor Travis? Wanhopig besluit ze het huis te ontvluchten. Een beslissing die haar leven en dat van Travis voorgoed zal veranderen. Weet hun liefde uiteindelijk te overwinnen? De cast van het romantische The Choice bestaat uit jonge en veelbelovende talenten als Teresa Palmer, Benjamin Walker, Maggie Grace en Tom Welling.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Choice aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
John
Wat een Topfilm en dan de cast een aanrader!!!
Deze film mag je echt niet missen!
Het verhaal laat een diepe indruk achter.
loading