Richard Pryor Live In Concert (1979) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Live in Concert is de legendarische one-man-show die wordt beschouwd als Richard Pryors beste werk...
Richard Pryor Live In Concert

Richard Pryor Live In Concert

Komedie Cabaret
Taal: Engels Jaar: 1979 Duur: 1 u 15 min

Live in Concert is de legendarische one-man-show die wordt beschouwd als Richard Pryors beste werk en de inspiratie voor alle stand-up comedians van vandaag. De show zit vol bijtende humor en spottend cynisme. Zowel blank als zwart wordt meedogenloos op de hak genomen. Maar de persoon die Pryor nog het minst ontziet is zichzelf. Met een grote dosis zelfspot vertelt hij over zijn eigen grote fouten in het leven, cocainegebruik, arrestaties, openlijke geweldpleging etc.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Richard Pryor Live In Concert aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Fantastisch

Reviews

Anoniem
Richard was een fu#in genius!
Vette show.
We hebben ons kapot gelachen.
Echt de moeite waard om te kijken, vond alleen het camerawerk niet zo goed...

Anoniem
Ik heb erg genoten van deze stand-up comedy show van Richard Pryor. Hij is zo'n beetje de voorloper geweest van Eddy Murhpy. Harde taalgebruik, goede verhalen die hij op onnavolgbare wijze vertelt. Een meester in zijn vak wat mij betreft. Hij neemt zichzelf en anderen op de hak op hilarische wijze.
Irene
Deze film heeft eigenlijk geen review nodig. Wie kent Richard Pryor nou niet, en wie weet er nou niet hoe grappig hij is? Heerlijke foute humor, hij schroomt ook niet om zichzelf lekker in de zeik te nemen. Prachtige show!
loading