Point Break (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wat heeft een team extreme sporters dat niets anders doet dan big-wave surfing, wingsuit flying, extreme snowboarding,...
Point Break

Point Break

Actie
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 49 min

Wat heeft een team extreme sporters dat niets anders doet dan big-wave surfing, wingsuit flying, extreme snowboarding, freeclimbing en motorracen te maken met een serie gewelddadige overvallen? De jonge FBI-agent Johnny Utah bijt zich vast in de zaak en besluit te infiltreren in de groep van de charismatische Bodhi. Om het vertrouwen van de mannen én vrouw te winnen, moet hij meedoen aan hun extreem spectaculaire acties. Undercover, met zijn leven constant in gevaar, wil Utah bewijzen dat het team verantwoordelijk is voor de reeks bizar uitgevoerde misdaden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Point Break aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Geert
Johnny Utah is een waaghals die bij de FBI terechtkomt maar nog steeds op zoek naar de kick en de adrenaline. Wanneer enkele waaghalzen misdaden plegen, wil Johnny naar hen op zoek, infiltreren en ontmaskeren. Wanneer hij hen leert kennen, groeit de vriendschap en heeft sympathie voor hun doelen. Het zal lastig worden te kiezen als het erop aan komt. Schitterende actie, prachtige natuur, prachtige stunts die je wel even wakker schudden en alles knap in beeld gebracht. Het verhaal en acteerwerk is minder dan in de originele versie met Swayze. Toch aanrader voor zij die uit zijn op suspense.
loading