Hyena Road (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Hyena Road is een spannende actiefilm over Canadese militairen in Afghanistan. Het verhaal wordt verteld vanuit de...
Hyena Road

Hyena Road

Actie
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 55 min

Hyena Road is een spannende actiefilm over Canadese militairen in Afghanistan. Het verhaal wordt verteld vanuit de perspectieven van drie totaal verschillende mannen. De eerste is een scherpschutter die zichzelf nooit heeft toegestaan zijn doelwitten als mensen te zien en nu betrokken raakt bij het leven van één van hen. De tweede is een officier van de inlichtingendienst die er zelfs nog nooit aan heeft gedacht mensen te doden en nu de spil wordt in een dodelijk plan. En nummer drie is een legendarische Mujahedin-strijder die de oorlog had achtergelaten en nu toch weer midden in de gevechtslinies is beland. Alle drie worstelen ze op hun eigen manier met de morele dilemma's die komen kijken bij moderne oorlogvoering.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Hyena Road aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading