Babysitting 2 (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Sonia, Franck, Sam, Ernest, Alex en Estelle reizen naar Brazilië voor een vakantie in het ecologische hotel van...
Babysitting 2

Babysitting 2

Komedie
Taal: Frans Jaar: 2015 Duur: 1 u 29 min

Sonia, Franck, Sam, Ernest, Alex en Estelle reizen naar Brazilië voor een vakantie in het ecologische hotel van Jean-Pierre, de vader van Sonia. Franck wil van de reis gelegenheid maken om Sonia ten huwelijk te vragen, maar de vriendengroep hoopt het liefst een echte droomvakantie door te brengen. Op een ochtend gaan de jongens van de groep op excursie in het Amazone regenwoud en Jean-Pierre laat zijn chagrijnige moeder Yolande meegaan. De volgende dag zijn ze allemaal verdwenen? Alleen de kleine camera die ze meenamen wordt teruggevonden. Sonia en haar vader besluiten het filmpje te bekijken om de groep te traceren.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Babysitting 2 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading