All Things Must Pass (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Tower Records, opgericht in 1960, was ooit een detailhandelreus met tweehonderd winkels, in dertig landen op...
All Things Must Pass

All Things Must Pass

Documentaire
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 35 min

Tower Records, opgericht in 1960, was ooit een detailhandelreus met tweehonderd winkels, in dertig landen op vijf continenten. Tower Records begon bescheiden in een drogisterij in een kleine stad en groeide uiteindelijk uit tot het hart en de ziel van de muziekwereld, tot een krachtige speler in de muziekindustrie. In 2006 ging het bedrijf failliet. Wat ging er mis? Iedereen denkt te weten wat Tower Records de das om deed: het internet. Maar dat is het niet. Het explosieve traject van dit iconische bedrijf wordt onderzocht en wat de rebelse oprichter Russ Solomon heeft nagelaten.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om All Things Must Pass aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading