Knielen op een Bed Violen (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Jeugdliefdes Hans en Margje Sievez leiden een gelukkig gezinsleven op hun kwekerij. Als Hans een...
Knielen op een Bed Violen

Knielen op een Bed Violen

Drama Nederlandstalig Arthouse
Taal: Nederlands Jaar: 2016 Duur: 1 u 54 min

Jeugdliefdes Hans en Margje Sievez leiden een gelukkig gezinsleven op hun kwekerij. Als Hans een diepreligieuze ervaring heeft, is hij ervan overtuigd in direct contact met God te hebben gestaan. In de daarop volgende zoektocht naar zingeving en het eeuwige leven verliest hij het zicht op de werkelijkheid en het contact met zijn omgeving. Terwijl Hans steeds verder in de macht van de sekte lijkt weg te glijden, kan Margje weinig meer dan toekijken hoe de liefde van haar leven langzaam maar zeker verdwijnt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Knielen op een Bed Violen aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Stefan
Fantastische verfilming van het boek. De rol van Hans wordt uitstekend vertolkt door Barry Atsma. Het boek gaat nog wel wat verder in de bemoeienissen van de broeders en dat heb ik wel gemist in de film. Desalniettemin een prima film van Nederlandse bodem. Een dikke 8.
loading