Justice League vs Teen Titans (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Nederlands ondertiteld. Vol frustratie en teleurstelling over zijn samenwerking met de Justice...
Justice League vs Teen Titans

Justice League vs Teen Titans

Kids
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 16 min

Nederlands ondertiteld. Vol frustratie en teleurstelling over zijn samenwerking met de Justice League ziet Robin zich gedwongen lid te worden van het jonge superteam Teen Titans. Hij wordt met open armen ontvangen en raakt op slag geïntrigeerd door de geheimzinnige Raven en de vreemde kracht die dreigend dichterbij komt - haar vader Trigon is een sluw wezen dat Metropolis kan verwoesten door de machtige Justice League tegen de Teen Titans uit te spelen. In deze superheldenstrijd met Superman, Batman, Wonder Woman en Cyborg aan de ene kant en Beast Boy, Starfire, Blue Beetle en Nightwing aan de andere, staan relaties én levens op het spel.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Justice League vs Teen Titans aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading