Shark Zone (2003) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Andrew Wagner vertelt een groepje toeristen en z'n zoon Jimmy het verhaal over de Santa Cruz, een Spaans galjoen...
Shark Zone

Shark Zone

Thriller Horror
Taal: Engels Jaar: 2003 Duur: 1 u 27 min

Andrew Wagner vertelt een groepje toeristen en z'n zoon Jimmy het verhaal over de Santa Cruz, een Spaans galjoen dat ergens in de buurt zou zijn gezonken. De vracht van het schip bestond uit kostbare diamanten, die nog steeds op de bodem van de zee zouden moeten liggen. De toeristen maken spottende opmerkingen over het verhaal van Andrew, maar Jimmy gelooft hem op z'n woord. Het gezelschap besluit en duik te maken. Andrew waarschuwt de toeristen nog dan ze bij elkaar moeten blijven, maar ze zwemmen toch weg. Dat hadden ze beter niet kunnen doen. Op de plek van het scheepswrak huizen namelijk een paar zeer agressieve mensenhaaien die het op de toeristen gemunt hebben.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Shark Zone aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 4:3
Lea
Het was best een leuke film. Ik heb idd erg moeten lachen bij sommige scenes, vooral de scenes waarin ze gromden, dat was erg grappig, en nee, hij was niet beter dan de Jaws reeks, maar dat blijven natuurlijk echte klassiekers. Toch een 7 hoor.

Reviews

Jorrit
Voor fans van jaws zal deze film tegen kunnen vallen. Maar als je je verwachtingen niet te hoog legt, zul je je met deze film goed kunnen vermaken. Zo zie je dat je met een klein budget ook wat leuks neer kunt zetten. Want leuk is het zeker! Ooit eens grommende haaien gezien? Hier in deze film bestaan ze! OOk is het wel grappig om te zien dat ze bij gebrek aan echte haaien, beeldmateriaal van Discovery Channel hebben gebruikt!
Maar voor het verhaal doet het niet onder aan JAWS.
Moordende haaien. veel slachtoffers. Dus laat je wederom entertainen door bloeddorstige haaien!
loading