Edges Of The Lord (2001) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een 12-jarig Joods jongetje genaamd Romek moet onderduiken met zijn familie, zodat de Nazi's hen niet...
Edges Of The Lord

Edges Of The Lord

Actie Drama
Taal: Engels Jaar: 2001 Duur: 1 u 34 min

Een 12-jarig Joods jongetje genaamd Romek moet onderduiken met zijn familie, zodat de Nazi's hen niet zullen vinden. Ze komen terecht bij een Katholieke groep boeren en een priester, die Romek onder zijn hoede neemt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Edges Of The Lord aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Jorrit
Dit is geen doorsnee Hollywood film. Eerder cult! Een echte aanrader. Zeker voor de Poolse medemensen onder ons. Het speelt zich namelijk af in Polen en zal veel mensen doen laten terug denken aan hun jeugd (niet alleen de Polen). Een geweldadig eerlijk verhaal over wat er zich vroeger allemaal heeft afgespeeld. Wat je sprakeloos zal laten na het zien van deze film!

Reviews

Bram
Tot mijn verbazing is dit een mooie film om te kijken. De kwaliteit van de streaming is vrij magertjes. Je hebt ook geen beeldvullend scherm. Er zit constant een dikke zwarte rand omheen, dat was wel een tegenvaller. Het feit dat de acteurs allemaal bewust gebrekkig Engels met een Oostblok accent spraken was ook niet echt nodig naar mijn mening. We weten dat het in Polen afspeelt, dus praat gewoon beschaafd Engels, of Pools, niet er tussen in. Buiten die minpuntjes is het zoals eerder genoemd een mooie en warme film om te kijken. Het verhaal grijpt zeker aan en geeft weer hoe het leven in Polen was tijdens de 2e Wereld Oorlog. De rol van William Dafoe was bescheiden, maar goed en overtuigend neergezet. Al met al een 7 voor deze film.
Rob
Mooie film met goed acteerwerk.
loading