Krampus (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Zodra zijn ruziënde familie elkaar in de haren vliegt tijdens de feestdagen ontglipt de kerstsfeer bij de jonge Max en...
Krampus

Krampus

Horror
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 34 min

Zodra zijn ruziënde familie elkaar in de haren vliegt tijdens de feestdagen ontglipt de kerstsfeer bij de jonge Max en keert hij zijn rug tegen Kerstmis. Hij weet alleen niet dat dit consequenties heeft... Hij heeft de kwaadaardige geest van Krampus ontwaakt, een demonische kracht van eeuwenoude kwaad die iedereen straft die niet van Kerstmis houdt. De hel breekt los wanneer de geliefde kerstfiguren kwaardaardig worden en het huis van Max bestormen. De familie moet vechten om te overleven.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Krampus aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Rob
Aardige kerst 'horror', die hier en daar net wat te kinderachtig is / oogt om als horror film te boek kunnen staan. Spannend wordt het nergens, maar het kerst sfeertje zit er prima in en ook het acteerwerk is niet slecht. Leuke film om een keer gezien te hebben.
loading