Ice Age: The Great Egg-Scapade (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. ENGELS GESPROKEN. NEDERLANDS ONDERTITELD. In deze paasspecial zijn Scrat, Manny, Sid, Diego en de...
Ice Age: The Great Egg-Scapade

Ice Age: The Great Egg-Scapade

Animatie
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 10 min

ENGELS GESPROKEN. NEDERLANDS ONDERTITELD. In deze paasspecial zijn Scrat, Manny, Sid, Diego en de rest nu terug in een nieuw, hilarisch en spannend avontuur! Sid doet goede zaken met zijn nieuwe eiercrèche, maar als het gemene piratenkonijn Squint de eieren steelt, ondernemen Manny, Diego en de rest een gewaagde reddingsactie die leidt tot 's werelds eerste serieuze eierjacht. Deze 20 minuten durende special wordt aangevuld met bonusmateriaal uit eerdere Ice Ages films.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Ice Age: The Great Egg-Scapade aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Marc
Tja...een voor de paasdagen in elkaar geknutselde Ice Age. Een verzameling korte filmpjes. Niet wat je verwacht van een Ice Age vervolg, voor de volle mep op ook nog op dat moment. Een beetje bekocht gevoel blijft er over.
Afijn. De prijs is er nu dan ook wel naar.
Ivan
Dit is geen film. Dit zijn paar korte filmpjes. Schande dat ze zoiets verkopen voor deze prijs.
loading