Spectre (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een mysterieus bericht uit het verleden stuurt James Bond naar Mexico City. Vanaf daar reist hij naar Rome waar hij de...
Spectre

Spectre

Actie Avontuur Thriller
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 2 u 22 min

Een mysterieus bericht uit het verleden stuurt James Bond naar Mexico City. Vanaf daar reist hij naar Rome waar hij de beeldschone weduwe Lucia Sciarra ontmoet. Eenmaal in Italië woont James een geheime vergadering bij waar hij het bestaan van de organisatie SPECTRE ontdekt. Ondertussen in London ligt MI6 onder vuur van hun nieuwe baas, Max Denbigh.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Spectre aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Marc
Als James Bond fan die alle films meerdere malen heeft gezien en Daniel Craig (na Sean Connery natuurlijk...;-) eigenlijk de meest geloofwaardige 00-agent vind moet ik zeggen niet de beste James Bond film. Goed genoeg en de moeite waard, dat zeker wel. En in zeer realistische setting en dito kleuren geschoten (veel grijs en grauw) in tegenstelling tot de klassieke overdreven kleurrijke locaties en enigszins over-acted kleurrijke personages. Maar is dat wat ik van James Bond verwacht...? Daar ben ik nog niet over uit. Maar een nieuwe James Bond is een nieuwe James Bond dus kijk en oordeel zelf!

Reviews

Peter
Een typische Bond: snelle auto's, spectaculaire stunts en mooie vrouwen. Het centrale thema is 'wereldmacht' en Bond speelt zijn rol, zoals altijd, ogenschijnlijk onbewogen. Behalve zijn gevoelens voor een dochter van een huurmoordenaar. Complexe verhaallijn, maar prima voor avondje film kijken op de bank.
loading