The Wiz Live! (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De jonge Dorothy wordt met huis en al door een tornado meegezogen. Ze belandt in het magische Land van Oz, waar zij...
The Wiz Live!

The Wiz Live!

Musical Familie
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 52 min

De jonge Dorothy wordt met huis en al door een tornado meegezogen. Ze belandt in het magische Land van Oz, waar zij op zoek gaat naar de Grote Tovenaar. Ze hoopt dat hij haar kan helpen om haar weg naar huis te vinden. Tijdens haar reis ontmoet zij betoverende vrienden en gemene slechteriken. De zoektocht van Dorothy is een tijdloos verhaal over vriendschap, durf en leren om in jezelf te geloven. De sterrencast van 'The Wiz Live!' bestaat uit grootheden als Queen Latifah, Mary J. Blige, Uzo Aduba en Ne-You. Kijkers van alle leeftijden worden uitgenodigd om de Gele Weg in te slaan voor een uniek en bruisend muzikaal avontuur.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Wiz Live! aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading