Dance-Off (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Dance-Off is een romantische familiefilm over de danswereld, waarin bekende getalenteerde dansers en choreografen uit...
Dance-Off

Dance-Off

Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 31 min

Dance-Off is een romantische familiefilm over de danswereld, waarin bekende getalenteerde dansers en choreografen uit het tv-programma 'So You Think You Can Dance' meespelen. In deze dansfilm kiezen twee rivaliserende dansstudio's ieder een danstalent uit, die het in een competitie tegen elkaar op zullen nemen. De winnaar zal de hoofdprijs van 25.000 dollar in de wacht slepen. Maar de twee concurrenten kennen elkaar beter dan verwacht; zij dansten namelijk vroeger samen en waren stiekem verliefd op elkaar. Echter moest Brandon op een dag verhuizen en verliet hij daarmee Jasmine zonder gedag te kunnen zeggen. Zij bleef op haar beurt met een gebroken hart achter. Jaren later komt Jasmine samen met haar gekke moeder Jo-Ann terecht bij de Diamond Dance Studio, die het financieel goed voor elkaar heeft. Brandon daarentegen danst bij de Shockwave Studio, die op het punt staat om failliet te gaan. Beide dansers voelen zich sterk aangetrokken tot elkaar, maar staan onder behoorlijke druk om de wedstrijd te winnen. Zal uiteindelijk het geld of de liefde de doorslag geven in deze strijd?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Dance-Off aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading