The Intern (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Ben Whittaker, een zeventig jaar oude weduwnaar, krijgt de kans om als stagiair aan de slag te gaan bij een online...
The Intern

The Intern

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 57 min

Ben Whittaker, een zeventig jaar oude weduwnaar, krijgt de kans om als stagiair aan de slag te gaan bij een online fashion start-up. Aan het hoofd: de ambitieuze oprichtster Jules Ostin. Het is een botsing van generaties, maar de twee blijken goed op elkaar te kunnen bouwen en langzaam maar zeker ontstaat er een hechte vriendschap.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Intern aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Michaela
It is a great movie. A real classic. If you love Robert de Niro and Anna Hawathay, you will love this movie. It seems like their roles are written for them. Anne as the successful yet very dedicated business woman and Robert, the gentlemen with the extensive life and work experience, come together as business owner and intern - in the unusual way. Fantastic. One to watch!

Reviews

Gerard
Interessant thema maar de film op zich vond ik een beetje saai. De hoofdrolspelers zijn brilante acteurs waardoor ik de film wel af bleef kijken maar echt boeiend vond ik het niet. Erg Amerikaans. Vlakke film.
Yolanda
Ik had deze film al in de bioscoop gezien. Maar wilde hem nog een keer bekijken omdat deze film laat zien dat je als oudere man helemaal niet achter de geraniums hoeft te zitten en dat oudjes best nog wat waard zijn voor het bedrijfsleven. Het concept de oudere ervaren personeel tegen de jonge broekies spreekt me erg aan. De film laat zien dat je niet aan leeftijdsdiscriminatie hoeft te doen. Top moeten ze hier in Nederland ook doen.
Peter
Zeer mooie romantische film,uit het leven vegrepen.
loading