Straight Outta Compton (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Straight Outta Compton vertelt het waargebeurde verhaal van de hip-hop groep N.W.A., gevormd door Dr. Dre,...
Straight Outta Compton

Straight Outta Compton

Drama Muziek
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 2 u 21 min

Straight Outta Compton vertelt het waargebeurde verhaal van de hip-hop groep N.W.A., gevormd door Dr. Dre, Ice Cube, Easy E, DJ Yella en MC Ren. In 1987 gebruikten vijf jonge mannen openhartige teksten en hardcore beats om hun frustraties en woede over hun leven in één van de meest gevaarlijke buurten van Amerika te uiten. Met hun muziek, attitude en talent vochten ze tegen de autoriteiten die hen onder de duim wilden houden. In hun teksten vertelden ze de waarheid over het leven in de hood en begonnen ze een sociale revolutie die nog steeds invloed heeft op de hedendaagse samenleving.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Straight Outta Compton aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Rob
Meer dan prima film over de rise en fall van N.W.A., met een voortreffelijke cast. De film duurt lang en komt af en toe wat moralistisch over, maar veel belangrijker: de film boeit. Van begin tot eind is het een heerlijke zit en heb ik me geen seconde verveeld. Lekker hoor.
loading