De Reünie (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Na een burn-out probeert de 35-jarige Sabine Kroese haar leven weer op te pakken. Wanneer ze een aankondiging van een...
De Reünie

De Reünie

Thriller Nederlandstalig Mysterie
Taal: Nederlands Jaar: 2015 Duur: 1 u 39 min

Na een burn-out probeert de 35-jarige Sabine Kroese haar leven weer op te pakken. Wanneer ze een aankondiging van een middelbare schoolreünie ontvangt staat haar leven plotseling weer op zijn kop. De reünie rakelt namelijk een belangrijke gebeurtenis uit haar jeugd op: de verdwijning van haar hartsvriendin Isabelle...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om De Reünie aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Vicky
Goed neergezet drama dat zich zowel eigentijds als in hun jeugdjaren afspeelt , de band tussen Isabel en Sabine is zeer uniek waaraan op een dag een dramatisch einde komt. Na haar burn-out ontmoet Sabine Olaf die nogal eigenzinnig is , vreemd genoeg kan Isabel toch haar concentratie maar niet weerhouden van het verdwijnen van haar hartsvriendin Isabel , de zoektocht in haar hoofd lijkt vruchten af te werpen hoewel Sabine onder immense druk te staan komt. Aanrader.

Reviews

Monica
Matige film, die vooral in het begin erg verwarrend is , doordat hij afwisselend in het heden/verleden afspeelt.Naarmate de film vordert komt er meer duidelijkheid in het verhaal. Met het einde kun je eigenlijk alle kanten op, er is geen duidelijke plot.
Carole
Tegenvaller
loading