Hit by Lightning (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Ricky Miller, een brave veertiger die een familierestaurantje uitbaat, ziet zijn dromen in vervulling gaan...
Hit by Lightning

Hit by Lightning

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 25 min

Ricky Miller, een brave veertiger die een familierestaurantje uitbaat, ziet zijn dromen in vervulling gaan wanneer hij via een datingsite Danita leert kennen. Danita is niet alleen onwaarschijnlijk mooi, ze deelt ook al zijn interesses! Al snel ontdekt Ricky echter het addertje onder het gras. Danita is getrouwd en wil dat hij haar hufter van een echtgenoot uit de weg ruimt. Ricky maalt er niet om: wie rond de 40 is, zeult àltijd wel wat bagage mee, niet? Tot Rickys beste vriend Seth ontdekt dat Danita's monsterlijke man eigenlijk een voormalig rabbijn is, uitermate gul en sympathiek bovendien. Ricky voelt zich verscheurd. Vertelt Danita hem de waarheid? Of is ze, zoals Seth beweert, een femme fatale à la Kathleen Turner in Body Heat, die hem bespeelt als een willoze pion?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Hit by Lightning aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading