The Man From U.N.C.L.E (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De jaren 60. CIA-agent Napoleon Solo en KGB-agent Illya Kuryakin nemen deel aan een gezamenlijke missie...
The Man From U.N.C.L.E

The Man From U.N.C.L.E

Actie Komedie Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 52 min

De jaren 60. CIA-agent Napoleon Solo en KGB-agent Illya Kuryakin nemen deel aan een gezamenlijke missie tegen een mysterieuze criminele organisatie die werkt aan het opbouwen van kernwapens. Hun enige aanwijzing is de dochter van een verdwenen Duitse wetenschapper, die de sleutel is tot het infiltreren van de criminele organisatie. Wat volgt is een race tegen de klok om hem te vinden, zodat een wereldwijde catastrofe voorkomen kan worden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Man From U.N.C.L.E aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Marc
Lekkere old school actiefilm met voldoende actie, dikke vleug humor en geheimagent-romantiek.
Kijkt lekker weg. Meer dan ruim voldoende dus geef ik deze film een acht.

Reviews

Geert
Een CIA agent en KGB agent, elkaars vijanden worden samen op missie gestuurd om een nucleaire bom en haar maker te onderscheppen. Hierbij krijgen ze hulp van de dochter van deze professor. Ze komen terecht in de wereld van de rijke en extravagante italiaanse familie, die de bom wil doorverkopen aan ex-nazi's. Jaren '50 elan, goed geacteerd, goede spionage actie en typische britse distinguished humor. Het team krijgt na de missie een nieuwe opdracht en het UNCLE-team is geboren en maakt de weg vrij voor een vervolgfilm. Leuke onderhoudende spionage film ala oudere bond films.
loading