Love (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. LOVE overstijgt goed en kwaad. LOVE is een genetisch verlangen. LOVE is een ander bewustzijn. LOVE is een harddrug. LOVE is...
Love

Love

Arthouse
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 2 u 9 min

LOVE overstijgt goed en kwaad. LOVE is een genetisch verlangen. LOVE is een ander bewustzijn. LOVE is een harddrug. LOVE is een geestesziekte. LOVE is een machtsspel. LOVE is jezelf voorbij streven. LOVE is een verblindend licht. LOVE is sperma, vloeistoffen en tranen. LOVE is een opwindend seksueel melodrama over een jongen en een meisje, en nog een meisje. Het is nieuwjaarsdag vroeg in de ochtend als de telefoon gaat. Murphy ontwaakt naast zijn jonge vrouw en tweejarig kind. Hij luistert zijn voicemail. De moeder van zijn ex-vriendin Electra is doodongerust en wil weten of hij iets van haar dochter vernomen heeft. Electra is al een tijd vermist, en ze is bang dat er iets met haar is gebeurd. In de loop van de regenachtige dag haalt Murphy herinneringen op aan de beste liefdesaffaire van zijn leven; zijn twee jaar met Electra. Een brandende passie vol beloftes, spelletjes, excessen en fouten.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Love aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
An
Een bijzondere film met zeer veel pornografische beelden die naar mijn mening niet gefaked zijn. Verder is de film zeer traag maar blijft het wel boeiend al is het alleen maar om te zien welke pikante scene er weer onderweg is. Een erotische kijk in het leven van een stel,zowel in het begin waarin ze nog genoeg aan elkaar hebben tot aan de periode van experimenten waarin momenten van jaloezie en hernieuwde passie elkaar opvolgen.
loading