Steve Jobs: The Man in the Machine (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Toen Steve Jobs overleed was de wereld in rouw. Maar wat betekende het verdriet voor de...
Steve Jobs: The Man in the Machine

Steve Jobs: The Man in the Machine

Documentaire
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 2 u 4 min

Toen Steve Jobs overleed was de wereld in rouw. Maar wat betekende het verdriet voor de miljoenen mensen die hem niet kenden? Deze film navigeert over het pad van Jobs, van een klein huis in de buitenwijken naar Zen tempels in Japan tot aan het kantoor van 's werelds rijkste onderneming. Het onderzoekt hoe het werk van Jobs onze relatie met de computer vormde.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Steve Jobs: The Man in the Machine aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Hans
Van Apple heb ik weinig kaas gegeten en aan haar enorme marketingmachine heb ik altijd een hekel gehad. Na deze film begrijp ik waarom. Hoe goed de apparaten ook mogen zijn, hun maker was dat niet. Zijn geschiedenis, karakter, levensstijl en inspiratiebronnen zijn tamelijk deprimerend. Hoeveel invloed heeft Jobs gehad op de wereld waarin we leven? Heeft hij ons verleid om van de verboden vrucht te eten? Is dit wat we willen? Deze documentaire is indringend in zijn eenvoud en zet ons aan het denken over de goede vragen.
loading