Man Up (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Nancy is een 34-jarige alleenstaande vrouw die de goedbedoelde maar vruchteloze koppelpogingen van haar vrienden beu is. Ze...
Man Up

Man Up

Romantische Komedie
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 24 min

Nancy is een 34-jarige alleenstaande vrouw die de goedbedoelde maar vruchteloze koppelpogingen van haar vrienden beu is. Ze reist naar Londen af om de zoveelste magische huwelijksverjaardag van haar ouders te vieren wanneer ze de 40-jarige gescheiden Jack tegenkomt, die haar aanziet voor zijn 24-jarige blind date. Nancy heeft niks te verliezen en besluit het spel mee te spelen?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Man Up aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Diana
Heerlijke komedie met de juiste hoeveelheid grappige dialogen! Niet TE Engelse grappen. De hoofdrolspelers zijn goed gekozen en passen heel goed in deze film waar je van minuut tot minuut geniet van hun karakters die zich gedurende film steeds verder bloot leggen. De film geeft de complexe situatie aan van het hedendaagse daten en het vinden van de juiste partner. Ik heb oprecht genoten van hun kronkels om goed over te komen maar toch jezelf proberen te blijven. Het eind is geweldig en het geeft je een goed gevoel. Het laat ons zien dat zelfs de niet sociale mens met de mooiste achtergrond en

Reviews

Dewi
Een romantische komedie met een tof, maar redelijk standaard, liefdesverhaal. Jammer van de flauwe humor. Daar moet je wel van houden.
loading