Terminator: Genisys (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het is 2029 en er woedt al jarenlang een oorlog tussen mensen en de machines van Skynet, de Terminators. John...
Terminator: Genisys

Terminator: Genisys

Actie Thriller
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 2 u 1 min

Het is 2029 en er woedt al jarenlang een oorlog tussen mensen en de machines van Skynet, de Terminators. John Connor is de leider van het verzet. Hij stuurt zijn beste soldaat, Kyle Reese, terug naar 1984 om zijn moeder, Sarah, te beschermen. Skynet wil haar doden om te voorkomen dat John wordt geboren. Samen met een oude Terminator gaan Sarah en Kyle de strijd aan met Skynet, dat nu opereert onder de naam Genisys. Ze gaan tot het uiterste om de mensheid te redden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Terminator: Genisys aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Marc
Een onverwacht goeie Terminator! En ik heb werkelijk genoten van de wijze waarop good old Arnie Schwarzenegger weer in het deze film is geschreven! Alleen daarom denk ik voor de ware Arnie fan een must deze film. Verder ook de standaard Terminator ingrediënten voor de liefhebber. Ook het vernieuwde gegeven van de time-travel in deze episode verrassend en goed bedacht.
Een acht voor deze Terminator exercitie.

Reviews

Geert
Ik had er niet veel van verwacht maar vond het eigenlijk een sterke film. Geweldige transform effecten, op niveau geacteerd en Arnie die hier en daar wat humor er tegenaan gooit. Het gaat nog altijd om hetzelfde, Skynet vernietigen en de wereld redden, maar nu met meer tijdreizen, verhaal twists en alles in een updated jasje. Goed geacteerd en spannende uitgewerkte verhaallijn met leuke plot twists vind ik. Wel even kopje erbij houden want het gaat snel en de tijd staat niet stil. Liefhebber van het genre? Dan is dit een aanrader.
Shirley
In Terminator Genisys, probeert Connor nog steeds de wereld te redden. Alleen zit dit keer een "twist" in het verhaal. Na alle terminator had ik niet verwacht dat het me zou boeien en toch bleef ik ernaar kijken. Leuk hoe ze Arnold Schwarzenegger er toch weer in verweven hebben. Interessant om naar te kijken. Een acht, want de taal vond ik minder.
Louis
Technisch: op zich in orde (met een beetje budget maak je heden ten dage al gauw goede futuristische gimmicks. Maar qua verhaallijn en gedachte sprongen, poeh. Deze T is de minste en men (de script schrijvers) halen er van alles bij tot en met tijdslijnen die door elkaar lopen. Maar goed: we hebben deze gezien en zal ik gauw vergeten. Een 6 voor de moeite
loading