Ruth and Alex (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een appartement vijf hoog in Brooklyn was het enige wat Ruth en Alex zich konden veroorloven toen ze jong trouwden,...
Ruth and Alex

Ruth and Alex

Drama
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 28 min

Een appartement vijf hoog in Brooklyn was het enige wat Ruth en Alex zich konden veroorloven toen ze jong trouwden, en ze zijn er nooit weggegaan. Maar inmiddels moeten ze toegeven dat een lift eigenlijk geen luxe meer is. De trappen én hun leeftijd worden immers niet lager. Ze zetten het appartement te koop, maar hoe dichter Ruth en Alex bij een deal komen, hoe meer herinneringen hun huisje oproept en de melancholie toeslaat. Gaat iemand ooit betalen wat het hen waard is?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Ruth and Alex aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Yvonne
Leuke gezellige kabbelende leerzame film!

Reviews

Hans
Bijzonder verhaal met een mooie, tegendraadse boodschap voor deze tijd. De karakters staan heel sterk, wat ook haast niet anders kan met Morgan Freeman in de hoofdrol. De film komt wat traag op gang en bouwt langzaam de spanning op, wat prima bij het thema past maar soms wat tergend is. Er zit veel milde humor in terwijl de kijker ondertussen een scherpe spiegel wordt voorgehouden. Mooie film voor een ontspannen zaterdagavond!
loading