There Aint No Easy Road (2005) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Tien jaar is Frederick Elgersma, zoon uit een Friese immigrantenfamilie in Ontario, Canada, als hij Elvis...
There Aint No Easy Road

There Aint No Easy Road

Documentaire
Taal: Engels Jaar: 2005 Duur: 49 min

Tien jaar is Frederick Elgersma, zoon uit een Friese immigrantenfamilie in Ontario, Canada, als hij Elvis Presley op tv ziet. 'I'm gonna do that', zegt hij. Die dag schreef hij zijn eerste song. Vijfendertig jaar en duizend liedjes later is Fred Eaglesmith een singer-songwriter met een hondstrouwe aanhang. Hij is een held voor de mensen die herkennen waarover hij zingt: arme boeren, razende treinen, gammele trucks en liefdes vol misverstanden. Een ster hoeft hij niet te worden. Het reizen heeft van Fred een ruimdenkende, eigenzinnige en geestige observator gemaakt. Maar in Friesland, dat zijn gereformeerde opa Rintje in 1939 verruilde voor Canada, was hij nog nooit geweest.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om There Aint No Easy Road aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 4:3

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading