Tremors 5: Bloodlines (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. 25 jaar na zijn eerste confrontatie met de Graboids, gigantische mensenetende wormen, gaat Burt Gummer...
Tremors 5: Bloodlines

Tremors 5: Bloodlines

Horror Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 35 min

25 jaar na zijn eerste confrontatie met de Graboids, gigantische mensenetende wormen, gaat Burt Gummer wederom de strijd aan met de Graboids en de Ass Blasters, een geëvolueerde versie van de Graboid en nog dodelijker. Hij verplaatst zich samen met het technische genie Travis Welker naar Zuid-Afrika om een survival tv-programma te hosten. Maar de situatie is gevaarlijker dan hij op gerekend had.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Tremors 5: Bloodlines aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Nicole
Tremors 5: Ondanks dat de special en visual effecten en filmset niet echt slecht zijn, kwam er op de een of andere manier geen spanning in de film. De film keek zich niet lekker weg, door de (zogenaamde) humor zakte het geheel in elkaar, was niet boeiend, en zelfs best saai. Heb met moeite de film afgekeken, steeds met de hoop dat hij beter zou worden. Van mij hadden ze geen deel 5 op de markt hoeven te brengen. Eigenlijk jammer want de Tremors en de Ass Blasters zagen er ruig/gaaf uit. Zal ook zeker een kwestie van persoonlijke smaak zijn of je deze film goed vind of niet?
loading